Terkini! Eira Aziera kembali dengan ‘live’ baru yang lebih sopan. Terkejut dengan ‘live’ itu ramai mula sokong dia berubah

Sudah beberapa hari trending mengenai Influencer Eira Aziera. Nampaknya dia semakin menjaga tutur bicaranya ketika dia membuat siaran secara ‘live’ di akaun media sosial.

Apa yang telah terjadi sebelum ini mungkin telah menjadikan Eira semakin maataang didalam berbicara. Apa tidaknya dia mendapat keec4man teeruk daripada warga alam maya selepas 2 klip video mlut celvparnya div1rallkan sebelum ini.

Tampil Mohon Maaf

Terdahulu,ini Eira telah memuat satu video bagi membuat permohonan maaf kepada seluruh rakyat Malaysia dan kepada mereka yang telah dimaak1nya itu.

Dengan permohonan itu telah dipandang ser0ng oleh wargamaya dengan mengatakan bahawa ia sekadar lakonan dan tidak ikhlas ketika membuat permohonan maaf.

Ini kami kongsikan kata-kata permohonan maaf Eira yang dikatakan dibuat pada jam 4 pagi 15 september yang lalu.

Assalamualaikum.

“Pertama sekali, Perm0honan Maaf Secara Terbuka dari Eira ini dibuat berikutan terdapat Dua (2) 1nsiden yang tular ketika Eira membuat ‘Live’ di Facebook Eira Azira di mana 1nsiden pertama yang tular adalah berkenaan Restoran 35 di Melaka dan 1nsiden kedua melibatkan kata-kata berunsur kes4t iaitu (Bdy Sh4ming) terhadap individu/Pemilik Akaun Facebook yang bernama Suharnizan Md Sidek.

Jujur Eira katakan, S4LAH TETAP S4LAH. Sebagai individu yang jauh lebih muda Eira seikhlas hati memohon maaf sebab pada ketika itu Eira gag4l mengawal emosi dan am4rah sehingga tutur dan kata Eira telah menyinggung hati banyak pihak.

1nsiden-1nsiden tersebut telah menyebabkan ramai Follower Eira yang Eira sayang telah berkecil hati dan sekaligus timbul pelbagai saIah faham dan prasangka bruk.

Beri Kesan Kepada Ahli Keluarga, Suami.

Insiden yang tular ini juga telah memberikan kesan yang amat dalam pada seluruh ahli keluarga Eira, Sahabat², terutamanya Suami Eira dan Anak Eira Qalesya serta Agent² Klubna Laleh dan Miruku di seluruh Malaysia.

Eira secara peribadi sangat kesal dan berilah peluang pada Eira untuk Eira cuba memperbaiki diri Eira, tutur dan kata Eira pada hari-hari yang mendatang. In Shaa Allah

Permohonan maaf ini dibuat seikhlas hati Eira dan kepada kalian semua yang telah memberikan komen-komen Neg4tif terhadap Eira sejujurnya Eira telah berlapang dada dan maafkan semua.

Kerana anda semua berhak untuk berasa kecew4 dengan Eira. Keputusan Eira untuk tampil membuat permohonan maaf terhadap kedua-dua pihak ini dan juga memberi kemaafan untuk anda semua membuatkan Eira lebih tenang mengh4dapi ujian ini. In Shaa Allah

Eira berharap agar PEMILIK RESTORAN 35 di Melaka dan Pemilik Akaun Facebook SUHARNIZAN MD SIDEK serta seluruh ahli keluarga yang terkesan dengan perbuatan Eira dapat memaafkan kesaIahan Eira yang dibuat samada secara sengaja mahupun tidak sengaja melalui posting “Live” di Facebook yang terlibat.

Akhir kata dari Eira,

“Maaf adalah tanda keikhlasan selepas melakukan kesiIapan. Kerana manusia tidak pernah Iari dari melakukan kesaIahan. Manusia tidak sempurna begitu juga saya Eira Azira..” Wasalam. 15 September 2020

Eira kelihatan Semakin matang

Jika tengok klip video terbaru Eira nampak lebih baik cara bercakapnya. Mungkin kes1lapan sebelum ini telah mengubah dirinya ke arah lebih baik.

Wargamaya diseru untuk sentiasa memberikan kata-kata yang baik. Apa beza kita dengan dia sekiranya kita juga menghamburkan kata-kata kesat.

Sokongan dari peminat

Ini (Video Baru) Influencer ini semakin Sopan Bercakap, Ramai Sokong Eira Berubah. Jika dilihat diruang k0men klip video tersebut ramai yang sudah menyokong Eira untuk berubah dan sentiasa jadikan apa yang lalu sebagai pengajaran bagi diri dia.

Alhamdulillah..Harap kita pun sama-sama lah menyokong orang ke arah kebaikan. Siapa kita untuk nak terus menghukum orang. Dan sampai bila kan? Jom kita sebarkan ‘positive vibe’ ini yaa.

Jom tonton klip rakaman terbaru

Kami dari Apa Cerita TV berharap isu ini dapat diselesaikan dengan baik. Moga hal ini dijadikan pengajaran untuk kita semua.

 

Sumber: media bawang

Be the first to comment

Leave a Reply