Fara Mendoza, Zarina Anjoulie Kembali Bercak4ran Isu Pencer4ian

Laki Biawak Hidup Pun X Tahan” Fara Mendoza, Zarina Anjoulie Kembali Bercak4ran Isu Pencer4ian

January 29, 2021

Bagi mereka yang mengikuti perkembangan selebriti tempatan pasti sudah mengetahui bahawa pelakon Fara Mendoza pernah ‘per4ng mulut’ di media sosial bersama dengan pelakon Zarina Anjoulie.

Bermacam-macam isu yang menjadi punca mereka berdua berg4duh sehingga membuatkan Fara berjaya dalam kes sam4n malu terhadap Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju.

Kini, mereka berdua sekali lagi berca4aran apabila Fara mula memuat naik beberapa foto perlian di Instagram story berkenaan isu pencer4ian Anju.

 

“Laki biawak hidup pun tak tahan dengan hang! Jangan kata lelaki keje bagus, yang tak keje pun cabut lari. Hang laki bini kenal pun sebab tubuhkan Telegram fitnah aku. Hang fikir bila hang kawin hang akan bahagia ke?”

Instagram story berkenaan seakan-akan tepat ditujukan kepada Anju memandangkan ketika ini sedang hangat diperkatakan tentang kes pencer4iannya yang mengejutkan itu.

Tak mahu terus mendiamkan diri, Anju turut menyelar kenyataan tersebut mengatakan Fara sanggup berlakon kononnya majlis hari lahirnya yang diadakan di Pulau Pinang itu dirancang oleh teman lelakinya.

Namun dalam masa yang sama, Anju ada memuat naik satu IGTV menjelaskan sebab utama mengapa beliau mengambil keputusan untuk memberitahu kepada umum mengenai kisah rumah tangganya walaupun ada yang mempersoalkan tindakannya itu.

“First of all, netizen tak booh. Aku bukan orang biasa yang tak ada siapa kenal, aku Zarina Anjoulie yang orang kenal. It’s part of my life untuk share semua benda dengan korang (followers) aku semua. End of the day orang tahu jugak aku bercerai! Untuk aku lagi malu kalau aku fake kebahagiaan hidup aku. Ini hidup dan perasaan aku, lantak la orang nak cakap apa pun.”

Bila agaknya isu antara Fara dan Anju ini akan selesai ya?

Harap-harap isu bercakar kali ini hanya akan terjadi di dalam laman sosial sahaja dan tidak dibawa ke luar sehingga menjadi kes saman seperti sebelum ini.

Sumber foto dan video: Instagram Fara Mendoza dan Zarina Anjoulie

 

Be the first to comment

Leave a Reply