Panjang cerita, orang cuba nak khianat kita- Pengakuan Terkini Sajad

Sajad tidak mengaku? beliau macam nak meyembuyikan sesuatu?

Masa bilalah saya kena tangkap, tak baik cakap macam tu.”
ni video ?

Itu antara kata usahawan sensasi, Nur Sajat selepas sepotong video yang merakamkan dirinya yang sedang menangis sambil menunjukkan tangan bergari tular di media sosial baru-baru ini.

Malah, Sajat menerusi IG Live menggunakan akaun @Nursajatgold02 turut mendakwa telah dikhianati.

“Panjang cerita, orang cuba nak khianat kita. Tapi okeylah kan…?” katanya.

Sajat terdahulu turut memberikan reaksi mengenai hal tersebut.

“Elok je saya ada dekat sini ha… Kalau kena tangkap dah lama dekat dalam sayang oii.

“Merepak jelah. Elok je Sajat dalam ni? Nampak tak? Yang bercakap ni apa? Hantu? Takkan yang cakap ni hantu kot,” katanya lagi.

Ditanya mengenai akaun diri dan juga temannya Jados yang dikatakan ‘hilang’, Sajat secara ringkas memberitahu, mereka kini berehat seketika daripada media sosial.

“Kita orang berehat sekejap daripada dunia media sosial. Just fokus dalam bisnes sahaja,” katanya yang turut berkongsi dua anak angkatnya turut berada dalam keadaan sihat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUR SAJAT GOLD (@nursajatgold02)

Sumber: Media Hiburan

berita terdahulu yang mungkin Sajad bagitau beliau di khianati

pengakuan mgejutkan seseorang bongkar knapa Sajat kena gari?

Tular video menangis digari, netizen persoal apa terjadi kepada Sajat?

Usahawan kosmestik popular, Sajat Kamaruzzaman pasti dikenali ramai kerana setiap tindakan yang dilakukan sering menerima kecaman hebat daripada warganet.

Namun, baru-baru ini tular di aplikasi TikTok sebuah tangkapan skrin video memperlihatkan usahawan berusia 36 tahun itu dipercayai telah digari tanpa diketahui sebab yang sebenar.

Video berdurasi 15 saat itu memaparkan sedutan Sajat sedang melakukan Instagram ‘Live’ di akaun nursajat23 dalam keadaan menangis setelah digari sehingga memberi tanda tanya kepada pengikutnya.

Di ruangan ‘Live’ itu dapat dilihat pengikutnya terkejut dan masih mencari punca sebenar pergelangan tangan digari. Namun, sejauh mana kesahihan ini tidak dapat diketahui lagi

Sebelum ini, pelbagai kontroversi yang sering ditimbulkan oleh Sajat tetapi adakah kejadian ini hanya gimik semata-mata atau sebaliknya?

Sumber: Tiktok Rudyaj01

paling TERKINI.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply