pendedahan grup

Lumrah manusia dijadikan tuhan berpasang-pasangan. Antara tujuan kahwin salah satunya adalah untuk menghalalkan apa yang h4r4m termasuklah dalam soal tuntutan s#ks.

Namun lain pula jadinya bila dunia dah terlampau maju, mungkin boleh dikatakan dunia sudah sampai penghujungnya.Facebook page yang diberi nama Trending Viral Malaysia ada berkongsikan satu per4ngai terlajak pelik manusia akhir zaman.

SERVIS TUK4R ISTERI?

Dunia dah nak penghujung. Bab tukar-tukar pasangan atas ka til ni dah biasa bagi dorang.. siap ada buat group lagi weh!

Paling menyed1hkan kau boleh libatkan isteri sekali.. Astaghfirullah al’azim.. cemana ek seorang suami boleh terfikir sampai nak offer tukar servis isteri?

Allahuakbar! Moga kita semua dijauhkan dari kerja2 jij1k, terkvtuk dan h1na ini. Pantau2 lah handphone pasangan masing-masing, bersangka baik selalu itu harus tapi jangan diam-diam ubi berisi sudah lerrr

Berikut adalah beberapa screen shoot yang dikongsikan oleh page tersebut.Merem4ng bulu roma min bila terbacakan benda ini.

Ingatkan ianya berlaku di luar negara tapi rupa-rupanya berlaku di negara kita sendiri yang majoriti penganut agama Islam.

Apa sudah jadi ni?

Jika dilihat diruangan komen, rata-rata netizen mengec4m dan tidak percaya kegiatan mer3pek ini sebenarnya sudah berada di negara kita.

Patutlah anak2 generasi sekarang per4ngai deg1l lain macam. Wujud rupanya ibu bapa macam ni. Dh elok nikah ada pasangan yang sah. Boleh pulak tukar2 try yg lain. Mcm mana nk didik ank ke jalan yg lurus kalau laki bini jln menyimpang jauh.. Allahuakbar Nauzubillah min Zalik. Moga Allah sentiasa pegang hati kita dari melakukan d0sa2 besar.- Siti MaiZaidi

antara rules ngarut utk join grup ni

Turut termasuk dalam pakej adalah merakam segala aksi s   3 k s mereka di hadapan kamera. Berikut adalah peraturan malaysia

1. Setiap pasangan adalah real suami isteri, pasangan tunang dan juga long term relationship walaupun x berkahwin.

2. Jangan deseprate untuk s  3k   s semata-mata. Hang out dan gathering together sebelum untuk ke peringkat seterusnya

3. Single man not allowed to this group

4. If u interested with other couple sila kenali pasangan tersebut jangan bila dah jumpa kau xnak plak get along. Pastikan couple yang kamu ingin jumpa tersebut bertepatan dengan kehendak kamu

5. Sekiranya anda mahu pasangan s wing er yang ideal buat kamu sila install aplikasi Club ini di dalam handphone kamu dan guide boleh dilihat pada panduan yang diberikan.

6. Setiap pasangan anda perlu menulis pasangan yang anda inginkan jika match dengan pasangan s win ger yang anda kehendaki satu janji temu akan diaturkan.

7. Setiap pasangan yang menggunakan aplikasi ini perlu bersetuju dengan peraturan aplikasi ini. Jika tidak temujanji yang diaturkan tidak akan berlaku.

Be the first to comment

Leave a Reply