Kulim-bersembunyi di rumah ?

Dalam menjalani bahtera rumah tangga pasti berhadapan dengan perkara yang tidak diduga. Ada pasangan yang ingin bercer4i, ada pula menyimpan ‘kekasih’ secara seny4p-senyap.

Inilah terjadi kepada seorang wanita yang sanggup meny0rok dalam almari di rumah sewa kekasihnya di Taman Selasih, Kulim kerana tidak mahu kant0i dengan perbuatan terkutvknya itu.

Women hands take money from red purse on gray background isolated close up

Memetik laporan Sinar Harian, wanita yang berusia 41 tahun itu difahamkan berstatvs isteri orang yang berasal dari Pendang dan mempunyai tiga orang anak.

Laporan daripada orang aw4m diterima dan serbuan dibuat Penguat kuasa Pejabat Agama Daerah Kulim, Anwar Shariffudin pada petang semalam.

“Hasil serbuan mendapati bilik yang ditanda dengan nombor menemui lelaki di dalam bilik berkenaan manakala teman wanitanya sedang bersembunyi di dalam almari,” katanya.

Namun, apa yang mengej0tkan lelaki bujang yang berusia 26 tahun berasal dari Kelantan itu sering memuat naik di media sosial mengenai hubungan int1m bersama beberapa isteri orang yang lain.

“Memandangkan kedua-dua mereka tidak mempunyai hubungan m4hram jadi mereka ditah4n mengikut Seksyen 25(a)(b) Enakmen Kanun Jen4yah Syariah Negeri Kedah 2014 kerana berkhalwat,” ujarnya. sinar harian

Be the first to comment

Leave a Reply