Nak luruh j4ntung” – VIDEO Detik Cemas oyen Hampir Jatuh Bangunan Buat korang Menjerit

Kita mesti pernah mengalami detik cemas, tak kira nyaris acci1 dent ataupun bila phone hampir jatuh ke lantai. Bila jadi macam tu, jantung confirm berdengup laju. Rasa macam nak luruh je jantung tu kan.

Cakap pasal detik cemas ni, admin ada satu video nak share dengan korang. Dalam video ni, korang boleh tengok detik cemas seekor kucing yang nyaris jatuh dari bangunan tinggi sebab panjat beranda rumah. Korang tengoklah video @Matpida_ kat bawah ni.

Nasib baik tak jatuh

Fuhhh… lega admin tengok kucing tu tak jatuh. Tapi time dia nyaris-nyaris nak jatuh tu terjerit gak lah sorang-sorang. Haish.. buat hal betul lah kucing ni.

Itu lah admin pun pelik gak. Berani betul dia panjat kat situ. Kita yang tengok ni pulak jadi cuak.

Sebab dia nyaris jatuh tu lah yang buat jantung berdengup kencang. Nasib baik lah kucing tu tak arwah kan.

Jangan campak phone. Menjerit kuat-kuat takpe lagi. Kalau phone pecah, habis….sumebr LM

oyen mmg pahlawan mana2 pun

Be the first to comment

Leave a Reply