s3b4knya ciuman terakhir pd anak, Syafiq Ahmad Civm Jen4zah Anak Selepas Selesai Dik4fankan

Penyerang JDT, Muhammad Syafiq Ahmad menc1um jen4zah anak lelakinya Muhammad Aisy Saqeef, 22 hari, selepas selasai dik4fankan di Hospital Sungai Bakap, Pulau pinang, petang ini.

Terdahulu, Syafiq dan ahli keluarganya dilap0rkan terl1bat dalam satu kemal4ngan yang berlaku di Km163 Lebuhraya Utara-Selatan di Sungai Bakap sekitar 5.30 pagi tadi.

Dua lagi yang m4ut dalam n4has itu ialah ibu mentu4nya Zainab Wahab, 45, serta pembantu rumah warga Indonesia, Titik Sukamti, 30-an.

Terdahulu, Syafiq dan ahli keluarganya dilaporkan terlibat dalam satu kem4langan yang berlaku di Km163 Lebuhraya Utara-Selatan di Sungai Bakap sekitar 5.30 pagi tadi.

Dua lagi yang m4uut dalam n4has itu ialah ibu mentuanya Zainab Wahab, 45, serta pembantu rumah warga Indonesia, Titik Sukamti, 30-an.

Jnaz4h bayi lelaki dan ibu mentua kepada penyerang Johor Darul Ta’zim (JDT), Muhammad Syafiq Ahmad selesai dimandikan dan dik4fankan sebelum dibawa untuk dikebumikan di Pendang, Kedah.

Terdahulu, jen4zah Muhammad Aisy Saqeef berusia 22 hari dan neneknya, Zainab Wahab, 46, selesai menjalani proses bedah siasat di Unit Forensik Hospital Sungai Bakap (HSB) pada 1.40 tengah hari

Suasana pilu menyelubungi perkarangan unit forensik dengan kunjungan ahli keluarga penyerang bola sepak terbabit yang datang memberi sokongan.

Malah, Pengendali skuad Harimau Malaya, Tan Cheng Hoe turut hadir menziarahi Muhammad Syafiq yang dilihat sugul dan kepenatan ekoran kem4langan yang menimpanya dan bersama ahli keluarganya.

Kenderaan membawa kedua-dua jnaz4h sudah bertolak ke Pendang pada 3.30 petang tadi.

Sumber: siakapkeli via metro

gambar: kredit Bernama

Be the first to comment

Leave a Reply